Als u een specialist uw trouwkaarten wilt laten maken, waar moet u dan zijn?

Een trouwkaart verstuur je hopelijk maar een keer in je leven, althans dat was wel de gedachte waarmee wij in het huwelijksbootje stapten. Wij wilden daarom graag een bijzondere trouwkaart laten maken door iemand die er ook echt iets moois van kon maken. Ik heb toen gekeken waar ik moest zijn wanneer ik een mooie trouwkaart wilde laten maken en ik heb toen gezien dat de site Joinanotherview.nl heel goede recensies had gekregen. Ik vond meerdere recensies van mensen die hier een trouwkaart hadden laten maken en die heel enthousiast waren over het eindresultaat. Ik kan u daarom aanraden om deze site ook een keer te bekijken omdat u zult zien dat de illustrator van deze pagina echt heel bijzondere dingen kan maken. Ik heb gezien dat wanneer je hier een trouwkaart wilt laten maken, men een illustratie van je kan maken en deze voor de kaart kan gebruiken. Zo kun je een heel mooie trouwkaart laten maken en ik ben daarom blij dat ik deze pagina gevonden heb. Ik heb besloten om gelijk even contact op te nemen om te horen wat men voor mij kon betekenen. Ik kreeg toen een heel aardige vrouw aan de lijn die mij heel goed kon uitleggen wat de opties waren. Ik heb toen een foto opgestuurd waar ik graag een illustratie van wilde laten maken. Ik wilde namelijk graag met deze afbeelding een trouwkaart laten maken. Ik heb toen een schets ontvangen en deze zag er heel mooi uit. Ik heb toen ook gehoord wat de kosten zouden worden voor het trouwkaart laten maken en ik hoefde geen seconde te twijfelen over de samenwerking. Ik wist meteen dat ik elders nooit zoiets moois voor zo’n prijs kon laten maken. Ik heb daarom tweehonderd kaarten besteld  bij deze site en ik kreeg te horen dat het niet lang zou gaan duren voordat ik mijn kaarten bij  ons in  de bus kon verwachten.

Wij  konden hier een trouwkaart laten maken met een prachtige illustratie

Toen wij te horen kregen dat wij hier een trouwkaart konden laten maken met een illustratie van onszelf erop, wisten wij gelijk dat wij dit wilden. Wij hebben op die manier een heel unieke en bijzondere trouwkaart kunnen laten maken en wij hebben ook heel veel goede reacties op deze kaart gehad. Vee mensen wilden weten waar wij deze kaart hadden laten maken en ik heb hen dus allemaal doorverwezen naar de site Joinanotherview.nl.

Wilt u ook iets bijzonders laten maken?

Mocht u ook een persoonlijke kaart willen laten maken, dan kunt u:

  • Naar de site Joinanotherview.nl surfen
  • Een keer door het uitgebreide portfolio gaan bladeren om inspiratie op te doen
  • Uw voorkeuren een keer met de illustrator te bespreken

Zoals u zult zien, kunt u hier dus mooie geboortekaartjes, trouwkaarten en ook illustraties van bijvoorbeeld uw gezin laten maken. Wij hopen daarom dat wij in de toekomst vaker een beroep op deze mensen mogen doen.