De av installaties maken het verschil

Bij ons gaat het compleet om de beleving van onze klanten. Onze vergaderzalen, expositieruimtes en zalen voor toespraken zijn zo ingericht dat alle mensen alles mee kunnen krijgen. Dat is belangrijk, want wanneer u kiest voor het opzetten van een bijeenkomst, vergadering of expositie, dan hebt u een boodschap die u wilt vertellen aan de mensen die aanwezig zijn. U wilt dat de boodschap overkomt en u wilt een resultaat behalen na een dag werk. Daarom werken wij met de beste av installaties. We hebben daarbij gekozen voor de best mogelijke partner op het gebied van av installaties, DVS Almere. Deze installateurs hebben ervoor gezorgd dat al het beeld en geluid helemaal in orde is zodat u echt kunt doen wat u van plan was. Deze av installaties maken letterlijk het verschil. Wat gebeurt er met uw bereik wanneer slechts de helft van de zaal bereikt kan worden? Hoe sterk is uw pitch wanneer u geen helder beeld kan krijgen van de PowerPoint die getoond had moeten worden op een van de av installaties? In hoeverre kunt u de financiering rondkrijgen voor uw startup of organisatie wanneer halverwege alle av installaties ermee ophouden? Wij werken met gemeentes, organisaties, bedrijven, startups, particulieren en mensen die een verschil willen maken. Op welke manier dan ook.

De av installaties goed inzetten

Voordat u bij ons een zaal kunt reserveren, gaan we graag met u in gesprek. Uit onze ervaringen is gebleken dat veel mensen namelijk niet bekend zijn met de manieren waarop av installaties optimaal ingezet kunnen worden. U kunt gebruikmaken van een sheet of een Word document op het scherm, maar de av installaties kunnen hier weinig mee. Daarom raden we alle klanten aan om gebruik te maken van PowerPoint, al dan niet met audio-ondersteuning tijdens het spreken. Maakt u gebruik van een microfoon en hebt u daar niet eerder mee gewerkt? Dan gaan we een uur voor het begin met u oefenen in een speciale zaal. Zo komt u zelfverzekerd over en kunt u letterlijk direct beginnen met het doel dat u voor ogen hebt. U kunt alle mensen helder en duidelijk bereiken, u kunt vertellen wat u wilt en u weet exact hoe alles werkt wanneer u eenmaal begonnen bent. Daarom kiest u voor ons en kiezen wij voor av installaties die hun geld meer dan waard zijn. Het gaat uiteindelijk niet om de kosten die gemaakt worden, het gaat om de opbrengst van uw bijeenkomst, pitch of presentatie en dat is precies waar onze focus ligt.

Een aantal tips

Wanneer u een belangrijke presentatie, pitch of voordracht moet houden, kunt u niet blind rekenen op av installaties. Uiteindelijk gaat het om uw voorbereidingen. Zorg er bijvoorbeeld altijd voor dat u de zaal in kunt kijken tijdens het vertellen van uw verhaal. Moet u alles oplezen van een papiertje, dan is dit een storende factor. Traint u van tevoren vooral even met ons met de microfoon. Zo weet u zeker dat iedereen in de zaal meekrijgt wat u vertelt, zonder dat het te hard of te zacht is. Presenteert u vooral uw verhaal even voor iemand die geen voorkennis heeft, bij voorkeur een complete vreemdeling die u een vergoeding geeft per uur. Zo weet u namelijk precies of uw verhaal wel zo logisch is als u denkt, en of u alles kunt vertellen wat u wilt. Hoe kritischer deze persoon is, hoe beter het is. Kunt u niemand vinden, neemt u dan contact op met ons zodat wij dit direct voor u kunnen regelen. Uw succes is ons visitekaartje.