Het is weer tijd voor gezellige gezelschapsspellen

Gezelschapsspellen kopen?

Waar denkt u aan bij de term “gezelschapsspellen”? Denkt u dan aan gezellige avonden tot diep in de nacht? Denkt u aan vermaak met uw kinderen of juist met uw opa en oma? Of denkt u direct aan een specifiek spel dat u vroeger altijd speelde en graag weer eens zou willen kopen? Wellicht dat wij u dan kunnen helpen want we verkopen in onze handige webwinkel vele gezelschapsspellen. U kunt daarbij denken aan welbekende oer-Hollandse spellen zoals Ganzenborden maar ook aan de laatste trends op het gebied van bord- en kaartspellen zoals Black Stories en de alweer wat oudere Kolonisten van Catan. Ook de universele klassiekers zult u in ons assortiment aan gezelschapsspellen kunnen vinden. Gezellig met de familie Monopoly spelen? Dan valt er eerst nog heel wat te kiezen want het kent tientallen uitvoeringen. Kies voor een reisvariant, een kindervariant of een thematisch bord zoals het thema “The Beatles”, “Halo” of “Skyrim”. Liever met een gezellige vriendengroep tot diep in de nacht Risk spelen? Elkaar vernietigen ook al is het niet uw opdracht en dan vragen om een kaartje? Het resulteert in grote hilariteit ook al zal het slachtoffer niet al te opgewekt zijn. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Dat u daarom door de bomen het bos niet meer ziet als u een eerste blik werpt op spellenrijk.nl, dat kunnen we u niet kwalijk nemen. Gelukkig kunt u eenvoudig uw zoekgebied verkleinen door bijvoorbeeld op categorie te zoeken of door een zoekterm in te vullen op de ingebouwde zoekbalk.

Koop als cadeautje een van onze gezelschapsspellen

Wilt u graag een aantal gezelschapsspellen kopen om cadeau te geven tijdens de feestdagen in december of voor iemand zijn of haar verjaardag? Klikt u in dat geval even op deze categorie. U zult zien dat u vervolgens weer diverse categorieën aantreft zoals:

  • Triviaspellen zoals Trivial Pursuit en Bezzerwizzer,
  • Coöperatieve spellen zoals Elder SIgn, Pandemic en Max de Kat,
  • Bordspellen waaronder de klassiekers Scrabble, Carcassonne en Stratego,
  • Of neem een kijkje tussen de spellen voor volwassenen, de drankspellen. Daar treft u onder andere het Bierspel aan net als Drinking Fluxx en Slechte Smaak. Geniet van elkaar, de alcohol en het spel maar nuttig met mate!

Naast al deze gezelschapsspellen in hun eigen categorie kunt u ook op zoek gaan naar totaal andere spelletjes voor jong en/of oud. Zo kunt u bijvoorbeeld ook allerlei miniatuurspelen, denkspellen en de erg populaire tv spellen bestellen. Afijn, hebt u al een keuze kunnen maken en hebt u een bestaand account? Zo niet dan raden we het u aan om een profiel te kiezen zodat u verlanglijstjes kunt maken en de volgende keer direct kunt inloggen. Ook uw contact- en adresgegevens blijven bewaard dus dat is mooi meegenomen. De betaling geschiet uiteraard ook in zijn geheel digitaal en wel door het over te maken met behulp van uw creditcard, via iDEAL of via PayPal. Is de bestelling voltooid? Dan ontvangt u een bevestiging in uw inbox en we laten het u tevens weten als de gezelschapsspellen uw kant op komen. Daar zult u doorgaans niet langer dan een werkdag op hoeven wachten.

Kijk ook even bij de vele aanbiedingen en scherpe kortingen!

We hebben aldus een enorm assortiment aan gezelschapsspellen. Om zo nu en dan ruimte te maken in ons magazijn maar ook omdat we het leuk vinden om kortingen te geven vindt u regelmatig scherpe acties op de website. Bookmark de site daarom even en neem geregeld een kijkje zodat u zo nu en dan een paar gezelschapsspellen kunt bestellen tegen een lage prijs! Lees meer…