Ik heb last van pols artrose

Vorig jaar kreeg ik last van mijn polsen en ik wist maar niet waardoor dit kwam. Ik had weliswaar veel zwaar werk in de tuin verricht, maar ik kon me niet voorstellen dat ik daar twee maanden later nog steeds last van zou kunnen hebben. Ik ben dus maar een keer naar de dokter gegaan en die vertelde mij dat ik waarschijnlijk leed aan pols artrose. Dat was natuurlijk een heel erg bedroevend bericht want ik wist maar al te goed dat wie lijdt aan pols artrose daar nooit meer van af zal komen. Het is namelijk zo dat wanneer je lijdt aan artrose je kraakbeen tussen je botten verdwijnt. Dat verklaarde in mijn geval ook meteen waarom ik zo’n aanhoudende pijn had. Ik vreesde dat ik voortaan door mijn pols artrose heel veel activiteiten moest afzeggen omdat ik dit niet meer kon doen of, nog veel erger, dat het mijn pols artrose zou verergeren. Dat bleek echter niet het geval te zijn. Van een goede vriendin van mij, die ook al heel lang lijdt aan pols artrose, kreeg ik te horen dat ik namelijk allerlei hulpmiddelen kon bestellen waardoor ik ondanks mijn pols artrose toch nog heel erg veel kon doen. Daar had ik natuurlijk meteen wel oren naar en vandaar dat ik op haar aanraden even naar de site Braces4artrose.nl ben gegaan. Deze site is een walhalla voor de mensen die, net zoals ik, lijden aan polsartrose. Ze hebben hier namelijk braces voor allerlei soorten lichaamsdelen. Omdat ik dus pols artrose heb, wilde ik graag een brace bestellen voor mijn polsen. Ik wist niet helemaal wat ik moest kiezen en vandaar dat ik maar even contact opgenomen heb met de mensen van deze site. Zij hebben mij heel goed weten uit te leggen wat in mijn situatie het beste was om te doen.

pols artrose hindert wel, maar hoeft niet te beletten

Toen ik eenmaal contact had opgenomen met de mensen van Braces4artrose.nl vertelden deze mij dat zij mij aanraden om een polsbrace bij hen te kopen. Het is namelijk zo dat deze de punten op de pols verstevigt die door mijn pols artrose aangetast zijn. Dat betekent dus dat de druk op een andere manier verdeeld wordt en daardoor kun je dus de pijn ook verzachten. De botten hebben namelijk minder ruimte om tegen elkaar aan te schuiven en aangezien er in je pols nogal veel botten zitten, is er veel mogelijkheid tot pijn. Dat heb ik ook al heel vaak ervaren want al bij het minste geringste schreeuw ik het soms ook uit van de pijn. Het is ook niet voor niets dat pols artrose tot de reumatische aandoeningen wordt gerekend en vandaar dat je dus ook heel veel mensen met reuma met dezelfde braces ziet liepen als de mensen met pols artrose. Het maakte mij allemaal niet heel veel uit welke naam het beestje had, zo lang het maar werkte vond ik alles goed. Ik heb daarom meteen brace besteld bij deze site en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Ik heb namelijk veel minder pijn en ik kan weer veel meer dan ik kon toen ik de braces nog niet had.

Mijn polsen worden verstevigd waardoor ik minder pijn heb

Uiteraard is het zo dat mijn polsen nooit weer als nieuw worden, maar dankzij de braces van Braces4Artrose, kan ik ze weer veel meer en langer gebruiken. Dat komt door:

  • het feit dat de braces gemaakt zijn van een heel stevig materiaal
  • het materiaal weliswaar stevig is, maar ook soepel waardoor ik mijn polsen gewoon kan bewegen
  • ik de nodige ondersteuning krijg