Ken jij deze prive spa in Amsterdam al?

Als je op zoek bent naar en super romantisch uitje in onze hoofdstad dan is de prive spa in Amsterdam van Spa 1001 heel erg geschikt. Daar beschikken ze over allemaal losse saunaruimtes, die je af kunt huren voor 2,5 of zelfs 5 uur aan een stuk. Deze ruimte kun je met twee personen gebruiken, maar ook met bijvoorbeeld een groep vrienden of vriendinnen, of misschien wel met je moeder en zussen. Je mag natuurlijk zelf weten of je in de ruimte badkleding gebruikt of niet, afhankelijk van met wie je deze afhuurt. Het is dus ideaal voor als je graag naakt gebruik maakt van een sauna, maar het geen prettig idee vindt om jezelf aan vreemde mensen te moeten tonen of om andere mensen naakt te zien. Deze prive spa in Amsterdam wordt vaak afgehuurd door mensen die dol zijn op de sauna, maar deze liever niet met anderen delen. Ook als je een romantisch uitje in Amsterdam zoekt is het super geschikt. Samen met je partner kun je dan een paar uur lang genieten van al deze prove-faciliteiten. In elke saunaruimte zitten alle volgende faciliteiten, die je met helemaal niemand hoeft te delen:

  • Een Finse sauna
  • Een stoomcabine met hemelplafond
  • Een jacuzzi
  • Warme voetenbaden
  • Een relaxbank

Uiteraard kun je er ook koud en warm douchen. Het is slim om steeds van koud naar warm te gaan. Oftewel, om steeds een warmere faciliteit te gebruiken in deze prive spa in Amsterdam, en daarna weer koud af te douchen. Op die manier stimuleer je de doorbloeding van je lichaam, maar wordt je niet duizelig. Vergeet ook niet om veel water te drinken want je gaat veel zweten. Als je dat vocht niet aanvult dan kan je bloeddruk te erg zakken.

Prive spa in Amsterdam voor een groep vriendinnen

Samen met je partner naar deze prive spa in Amsterdam gaan is natuurlijk erg leuk, maar je kunt hem ook met vriendinnen afhuren. Dit is in verhouding goedkoper, omdat je als je met meerdere personen gaat je per persoon minder gaat betalen. Je kunt via de website van Spa 1001 een speciaal arrangement voor vriendinnen afsluiten. Eventueel kun je daar het gebruik van een badjas en slippers bij nemen, en als jullie daarvan houden zelfs een heerlijke high tea. Alle arrangementen zijn te boeken inclusief een high tea. Deze komt met allerlei verschillende smaakjes thee en natuurlijk een selectie vers gemaakte zoete en hartige hapjes. Perfect voor als jullie een paar uur genoten hebben in de prive spa in Amsterdam. Iedereen zal honger hebben en dan is het wel zo fijn om in de mooie loungeruimte neer te ploffen voor een high tea.

Hoe boek je deze prive spa in Amsterdam?

Als je graag een bezoekje aan deze prive spa in Amsterdam wilt brengen dan kun je reserveren via hun website. Je kunt daar kiezen uit diverse arrangementen, zowel in- als exclusief high tea. Als je het extra romantisch wilt maken dan kun je zelf tegen een kleine meerprijs allemaal kaarsjes laten aansteken in de ruimte. Romantischer dan dat kan haast niet, zeker in combinatie met de prachtig ingerichte ruimtes.