Samen met mijn vriendin naar Lapland reizen

Mijn vriendin en ik hebben de afgelopen jaren veel mooie landen en gebieden bezocht, maar er stond nog een bezienswaardigheid boven aan onze wensenlijst en dat was het noorderlicht. Het noorderlicht kan je niet het hele jaar zien en er zijn maanden dat de kans groter is op een succes, maar dat zijn ook de maanden dat wij vaak niet vrij kunnen krijgen op ons werk. Dit jaar wilden wij graag onze droomreis maken en hadden daarom al ver van te voren onze vakantie aangevraagd en gelukkig waren de dagen goedgekeurd. Wij hadden een aantal gebieden vergeleken om het noorderlicht te zien en besloten om naar Lapland te reizen. Via het reisbureau Xplore the North konden wij een zeer mooie reisboeken naar het gebied en eindelijk het noorderlicht zien. Mijn vriendin en ik hebben een grote passie en dat is reizen. Wij zijn ongeveer zes jaar samen en hebben in deze jaren veel landen kunnen bezoeken. Wij geven altijd veel geld uit aan het reizen, maar dit vinden wij het waard en kunnen altijd erg genieten van een nieuw land, nieuwe cultuur en gerechten. Er was echter een bestemming die al een lange tijd bovenaan onze lijst stond en dat was het noorderlicht zien, gelukkig kwam onze droom dit jaar uit door naar Lapland te reizen. Het is mogelijk om het noorderlicht te zien vanaf verschillende plaatsen in de wereld, maar sommige plaatsen zijn beter dan anderen. Wij hadden al een aantal maanden van te voren onze vakantie aangevraagd, om naar Lapland te reizen, want vaak zijn dit maanden waarop wij lastig vrij kunnen krijgen. Wij hadden van te voren de verschillende locaties vergeleken en Lapland leek ons het beste, omdat je daar ook veel andere dingen kan doe buiten het noorderlicht om. Wij moesten alleen nog een reisbureau vinden waarbij wij de reis konden boeken.

Keuze uit veel mooie Lapland reizen

Mijn vriendin en ik zochten naar reisbureaus waarbij wij de reis konden boeken en kwamen toen Xplore the North tegen. Dit reisbureau heeft veel mooie Lapland reizen en wij vonden het lastig om een keuze te maken. In een gesprek met een medewerker legden wij uit wat wij leuk vinden om te doen en wat ons budget was. Wij besloten om een van de Lapland reizen uit te breiden met meer activiteiten en zouden acht dagen naar de regio gaan.  De reis zou in een kleine groep plaatsvinden en wij zouden een zeer grote kans hebben om het noorderlicht te kunnen zien.

Erg genoten van de reis

Wij zijn nu een aantal weken terug en hebben erg genoten van de reis. De gehele reis was zeer goed verzorgd en de begeleiding zeer vriendelijk. Het noorderlicht was geweldig om te zien en echt een droom die uitkwam. Wij raden iedereen aan om naar Lapland te reizen en vinden het reisbureau Xplore the North een goede keuze.

  • Dit reisbureau heeft veel mooie Lapland reizen
  • Wij konden onze reis uitbreiden met extra activiteiten
  • Wij vertrokken met een kleine groep
  • De reis was zeer professioneel georganiseerd
  • Het noorderlicht zien was een droom die uitkwam