Schilderij kopen Amsterdam: Vincent van Oss

Een leeg huis voelt kaal zonder opmaak. Een schilderij kan daar verandering in brengen. In een handomdraai zorgt u voor kleur en leven in uw woonkamer. Woont u in Amsterdam en wilt u een schilderij kopen? Kom dan eens langs op de site van Vincent van Oss. Op zijn site, vincentvanoss.nl  leest u meer over de diverse schilderijen die van Oss produceert, maar ook over de verschillende cursussen en workshops die hij geeft. Waarom wilt u een schilderij kopen in Amsterdam, bij zijn atelier?

  • Kenmerkende ‘action painting’
  • Unieke combinatie potlood, acryl en inkt
  • Mogelijkheid tot bezichtiging

Wanneer u de werken bekijkt valt de combinatie van potlood en acrylverf gelijk op. Van Oss kiest voor specifieke vormen die hij vervolgens uitwerkt. Ieder werk roept een eigen associatie op, die voor elke kijker anders kan zijn. Zijn unieke stijl, die gekenmerkt wordt door organisch abstracte vormen, staat ook bekend als ‘action painting’. Ieder schilderij wordt gemaakt vanuit een bepaalde duidelijke structuur, maar laat daarbij alle ruimte voor interpretatie. Wilt u een schilderij kopen in Amsterdam? Dan vindt u bij van Oss gegarandeerd iets wat u aanspreekt. Op bovenstaande site vindt u een volledig portfolio waar u rustig doorheen kunt bladeren. U ziet verschillende categorieën, waaronder een archief tot het jaar 2000, Organic Movements en verschillende schilderijen zonder titel. De schilderijen zijn van verschillende afmetingen, maar veel werken uit dezelfde serie hebben dezelfde grootte. Hierdoor heeft u een ongekend aantal mogelijkheden en kunt u eindeloos combineren en variëren. Naast zijn standaardwerken maakt Vincent Van Oss ook modeltekeningen. Hij gebruikt daarvoor andere materialen, waaronder houtskool. Kortom: bent u op zoek naar een uitdagend schilderij, dan bent u aan het juiste adres. Een schilderij kopen in Amsterdam was nog nooit zo leuk!

Schilderij kopen Amsterdam: weet wat u koopt

Woont u in de hoofdstad, dan hoeft u natuurlijk geen schilderij te kopen van een Amsterdamse schilder. Wellicht kent u kunstenaars elders in het land, waar u groot fan van bent. Toch heeft het wel een aantal voordelen om te kiezen voor een lokaal atelier, en dus een schilderij in Amsterdam te kopen. Een van de belangrijkste voordelen is dat u zeker weet dat u iets moois koopt. Wanneer u in een webshop bestelt, is het altijd afwachten hoe het schilderij er in de praktijk uitziet. Wanneer u besluit een schilderij te kopen in Amsterdam, dan kunt u eerst even langsgaan bij het atelier om het werk in het echt te bekijken. Soms vallen kleuren heel anders dan u vooraf dacht, of bent u toch niet helemaal tevreden met het formaat. Juist daarom kan het handig zijn om een schilderij in Amsterdam te kopen; u weet dan altijd waar u aan toe bent. Bij van Oss kunt u eenvoudig een afspraak maken om het werk met eigen ogen te bewonderen. U kunt het schilderij even op u in laten werken voor u definitief een keuze maakt. Surf dus snel naar bovenstaande site en maak direct een afspraak!

Frisse blik op eigen werk

Niet iedereen heeft de behoefte een schilderij te kopen, sommige mensen maken ze gewoon zelf! Van Oss kijkt met een frisse blik naar het werk dat u meebrengt naar een cursus of workshop en voorziet het van constructieve feedback. Zo tilt u uw werk tot een hoger niveau. Een eerste proefles kost slechts 10 euro. Daarin kunt u kennismaken met de schilder en bekijken of de manier van lesgeven bij u past. Voor meer informatie klikt je op het kopje ‘Cursussen en Workshops’.