Virtuele maagband

Zou jij graag af willen vallen, maar lukt dit je maar niet? Overweeg dan eens een virtuele maagband! Veel mensen kennen de gewone versie hiervan natuurlijk wel. Hierbij wordt er tijdens een operatie een bandje om de maag gelegd, waardoor deze kleiner wordt gemaakt. Hierdoor kun je niet zoveel meer eten als eerst, je zult echt veel sneller vol zitten. En daardoor zul je dan weer af gaan vallen. Heel erg handig dus, als alle andere dieetpogingen tot nu toe mislukt zijn. Maar het heeft ook nadelen, waar je bij een virtuele maagband geen last van hebt. Nadelen zijn natuurlijk het feit dat je een operatie moet ondergaan en daarvoor onder narcose moet. Iedere keer dat er in jouw lichaam gesneden wordt, brengt dit risico’s met zich mee, net als iedere keer dat je onder narcose gebracht wordt. Daar komt bij dat je een lange hersteltijd hebt, je hebt immers wel een buikoperatie ondergaan. Dat is ook een reden waarom veel mensen een dergelijke ingreep toch niet zien zitten. Maar tegelijkertijd willen ze wel graag van hun overgewicht af. Herken jij dit en mislukken diëten bij jou ook eigenlijk altijd? Dan is een virtuele maagband echt een uitstekende oplossing!

Wat is een virtuele maagband?

Maar wat is nu eigenlijk een virtuele maagband? Zoals de naam al aangeeft, wordt er niet daadwerkelijk een band om je maag heen gelegd, maar gebeurt dit virtueel. Hoe gebeurt dit? Dit gaat via hypnose. Dit zal voor sommige mensen misschien wat vreemd klinken, omdat zij een verkeerd beeld hebben bij hypnotisering. Zij kennen dit alleen van televisie, waarbij mensen onder hypnose gebracht worden om hen vervolgens de vreemdste dingen te laten doen. Maar dat is echt een te beperkt beeld, tegenwoordig worden de mogelijkheden van het hypnotiseren veel breder toegepast. Zo kan het dus bijvoorbeeld ingezet worden voor een virtuele maagband, maar ook voor hulp bij stoppen met roken, bij nagelbijten en bij psychische klachten. Hoe werkt dit dan? Je wordt onder hypnose gebracht en vervolgens wordt je onderbewustzijn er van overtuigd dat je maaginhoud een stuk kleiner is dan je altijd dacht. Je onderbewustzijn is sterker dan je bewuste wilskracht en je zult dan ook zeker het effect hiervan merken! Je zult veel sneller een verzadigd gevoel hebben en daardoor niet snel meer trek hebben in allerlei dingen. Hierdoor zul je zeker af gaan vallen! Een virtuele maagband is dan ook een heel goed idee voor wie graag van zijn of haar overgewicht af wil komen op een veilige manier.

Drie sessies

Wil jij een virtuele maagband, dan zijn drie sessies voldoende om optimaal van het effect te profiteren. Na de eerste sessie zul je al zeker verschil merken in je eetgedrag en na drie keer gehypnotiseerd te zijn, zul je echt ervaren dat je veel minder eet, dat het is alsof je maag echt kleiner is! Er zitten dus veel voordelen aan een virtuele maagband:

  • het is veilig
  • je hoeft geen operatie en narcose te ondergaan
  • je hebt niet te maken met een hersteltijd
  • het werkt heel snel

Als jij hier ook nieuwsgierig naar bent en het misschien zelfs wel zou willen proberen, dan moet je absoluut contact opnemen met Hypnose Praktijk. Op hun website hypnose-praktijk.nl kun je al wat meer informatie vinden over hoe deze behandeling precies werkt en ook kun je er ervaringen vinden van mensen die al door hen behandeld zijn. Natuurlijk kun je ook altijd contact met hen opnemen voor meer informatie, zij geven graag antwoord op al je vragen. Hypnose Praktijk is het adres voor iedereen die door middel van een virtuele maagband wil afvallen!

Lees meer…