Waar boek je een familiedag in Overijssel?

Als je op zoek bent naar een origineel dagje uit in Overijssel, of dat nu met je familie is of met bijvoorbeeld een groep vrienden of collega’s, bij Outdoor Unlimited ben je aan het goede adres voor een hele dag vermaak. Je kunt er diverse activiteiten boeken voor groepen mensen, en er zowel terecht met kleine als grote groepen. Ze hebben hun aanbod opgedeeld op categorie en doelgroep, en bieden vier verschillende mogelijkheden, namelijk voor:

  • Particulieren, zoals voor een familiedag in Overijssel
  • Bedrijven, voor bedrijfsuitjes en personeelsdagen
  • Scholen, voor groepen kinderen als schoolreisje
  • Winter, voor uitjes middenin de winter

Alle vier de categorieën zijn natuurlijk ook door elkaar te boeken, ze zijn enkel door Outdoor Unlimited zo ingedeeld om het makkelijker te maken om het geschikte uitje te vinden voor jouw familiedag in Overijssel. Als je bijvoorbeeld met veel kleine kinderen een familiedag bent kan het prima zijn dat je het perfecte uitje vind in de categorie ‘Scholen’ terwijl je met je vriendengroep ook een uitje voor collega’s of speciaal voor bedrijven kunt boeken. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat, Outdoor Unlimited heeft het allemaal voor wie ervan houdt in de natuur te zijn en liever buiten activiteiten doet dan binnen. 

Familiedag in Overijssel in de winter

Als je op zoek bent naar een leuke activiteit voor een familiedag in Overijssel in de winter, dan kun je bij Outdoor Unlimited hele toffe arrangementen boeken. Ze bieden namelijk speciale wintertochten aan, waaronder spooktochten. Dit is een super leuke ervaring, middenin de natuur, en geschikt voor zowel jong als oud. Voor een familiedag in Overijssel dus meer dan geschikt, doordat zowel volwassenen als kinderen zich er zullen vermaken. Zo kun je er verschillende tochten boeken met GPS-systeem, waar je in het donker door middel van een GPS-apparaat je weg zult moeten vinden door bijvoorbeeld een bos. Angst en spanning gegarandeerd! Deze tripjes zijn wellicht wat minder geschikt voor kleine kinderen, maar als er veel kleine kinderen bij zijn dan zou je überhaupt geen familiedag in Overijssel laat op de avond organiseren, niet? Als je familie bestaat uit volwassenen en kinderen vanaf een jaar of 8 dan kun je gerust met zijn allen deelnemen aal een Spooktocht of GPS-dropping van Outdoor Unlimited. Spanning en sensatie gegarandeerd! 

Originele familiedag in Overijssel

Wil je liever geen activiteit ’s avonds laat ondernemen, dan kun je ook kiezen voor het Wie is de Mol-spel van Outdoor Unlimited. Hierbij moet je (net zoals bij het bekende tv-programma) op zoek gaan naar de mol onder het gezelschap. Was die ene collega of tante altijd al zo onhandig of moet die juist proberen om de boel te saboteren? Ken jij je familie zo goed als je denkt dat je ze kent, en wie gedraagt zich wellicht verdacht om jou te laten geloven dat hij of zij de mol is terwijl het eigenlijk niet zo is? Wie is de Mol is een super grappig spelletje, waarbij goed acteerwerk nodig is om geloofwaardig over te komen. Prik jij door iedereens spelletje heen en zie je gemakkelijk wie de boel daadwerkelijk saboteert? Dan ben jij misschien wel de winnaar van jullie familiedag in Overijssel! 

 outdoorunlimited.nl/