Weer beter dankzij huisartsenpraktijk Nieuwerkerk aan den Ijssel True Colors

De afgelopen jaren waren heel zwaar. Ik heb het heel druk gehad op mijn werk, er zijn een paar familieleden overleden en mijn man was ernstig ziek. Al deze problemen kwamen tegelijk op me af. Ik had dit nog nooit meegemaakt. Eigenlijk heb ik het altijd heel gemakkelijk gehad in mijn leven. Ik kon daardoor ook alles aan, ook de drukte op mijn werk. Nu was dat wel even anders. Ik kreeg opeens huilbuien op mijn werk, had geen zin meer om naar mijn werk toe te gaan en keek erg op tegen vergaderingen en ingewikkelde taken. Soms werd ik boos om de kleinste dingen. Dit kwam allemaal als een verrassing voor mezelf en mijn collega’s. Na maandenlang op deze manier geleefd te hebben, kon ik het niet meer aan. Ik heb een paar dagen thuis gezeten en wist dat het niet goed zat. Ik heb de huisartsenpraktijk in Nieuwerkerk aan den Ijssel gebeld. Een dag later had ik een gesprek met mijn huisarts. Hij zag geen probleem en gaf aan dat het heel normaal was dat ik me zo voelde na alles wat er gebeurd was. Ik moest gewoon wat meer rust nemen en dan kwam het vanzelf wel goed. Na enkele minuten stond ik weer buiten. Ik was een beetje verbijsterd. Ik ga al jaren naar dezelfde huisartsenpraktijk in Nieuwerkerk aan den Ijssel en werd hier altijd goed geholpen. Maar dat betrof alleen hulp bij fysieke klachten. Ik ging er toch vanuit dat de dokter wel gelijk had en dat het normaal was wat ik voelde. Ik zou wel wat meer rust pakken. Maar na enkele weken werden mijn negatieve gevoelens en mijn verdriet alleen maar groter. Ik kon het echt niet meer opbrengen om leuke dingen te doen en dat was heel vreemd voor mijn omgeving. Een vriendin adviseerde me om eens contact op te nemen met een alternatieve huisartsenpraktijk in Nieuwerkerk aan den Ijssel. Misschien zouden zij mij wel serieus nemen. Want zo voelde het inmiddels, mijn eigen huisarts nam mij niet serieus. Zo kwam ik terecht bij True Colors. Ik hoopte vooral dat ik niet gek was en dat ze mij bij deze huisartsenpraktijk in Nieuwerkerk aan en Ijssel weer konden helpen om mezelf te worden. Kijkt u ook eens op praktijktruecolors.nl.

Biofysische therapie huisartsenpraktijk in Nieuwerkerk aan den Ijssel

Tijdens mijn eerste afspraak bij True Colors vertelde ik wat er allemaal was gebeurd in de afgelopen jaren en welke problemen ik had ondervonden op mijn werk en in mijn vrije tijd. Ik vertelde over het advies van mijn huisarts bij de huisartsenpraktijk in Nieuwerkerk aan den Ijssel waar ik normaal naar toe ga. Omdat ik al zo lang met mijn klachten rondliep, liet mijn therapeut mij direct inzien dat ik wel degelijk meer ondersteuning nodig had dan alleen rust. Ik zat tegen een burnout aan en het kon zo niet langer doorgaan. Omdat ik de afgelopen jaren in bizarre omstandigheden had geleefd, was mijn balans verstoord. Daardoor had ik last van prikkelbaarheid, verdriet, angst en gebrek aan energie. Met behulp van biofysische therapie en onder persoonlijke begeleiding van mijn therapeut ben ik van mijn klachten afgeholpen. Dankzij True Colors, huisartsenpraktijk in Nieuwerkerk aan den Ijssel voor biofysische geneeskunde, ben ik zonder gebruik van medicijnen genezen en weer een gelukkig mens geworden.

Hulp bij andere klachten

Als ik een huisartsenpraktijk in Nieuwerkerk aan den Ijssel nodig heb, kies ik voortaan voor True Colors. Ik heb me inmiddels laten behandelen voor mijn hooikoorts. Maar ze hebben mij, mijn vrienden en familie inmiddels van meer klachten afgeholpen, zoals:

  • Gewrichtsklachten;
  • Spastische darm;
  • Longklachten;
  • Huiduitslag.