De beste gastouder vinden; met aandacht voor ieder kind

Als er een ding is waar iedereen het over eens is, dan het wel het belang van goede opvang voor uw kinderen. We willen onze kinderen in een omgeving acherlaten waarvan we weten dat het goed zit. Er zijn verschillende mogelijkheden om te zorgen voor opvang van de kinderen. Je kunt zorgen voor opvang in een reguliere instelling, opvang door familie, als u het geluk heeft genoeg familie in de buurt te hebben die de zorg ook op zich kunnen nemen, en een andere mogelijkheid is kiezen voor een gastouder. Snoesje zorgt voor hoogwaardige opvang voor kinderen door een gastouder. Wij werken in Twente en de achterhoek en bieden daar opvang aan kinderen tot twaalf jaar. Er bestaan behoorlijk wat verschillen tussen opvang in een reguliere instelling en opvang bij een gastouder. Die verschillen zitten hem in een paar dingen. Op de eerste plaats kun je opvang regelen die goedkoper is. Ieder jaar kun je als je kiest voor een gastouder die op je kind past, wel honderden euro’s besparen. Dat scheelt erg veel. Daarnaast is er een ander voordeel dat wat ons betreft zelfs nog zwaarder weegt en dat is de persoonlijke aandacht die we bij https://www.gastouderbureausnoesje.nl/ aan uw kind kunnen geven. Wist u dat er uit onderzoek is gebleken dat kinderen die zich kunnen binden aan een opvoeder, gelukkigere kinderen worden. Zij leren namelijk intieme relaties op te bouwen en te vertrouwen in de mensen op hen heen. Hoe eerder kinderen dit leren, hoe beter het voor het kind is. Ieder kind is uniek en vraagt om een ander soort benadering. Een gastouder kan een kind leren kennen en met zijn of haar tempo meegroeien. Sommige kinderen hebben wat meer tijd nodig om zich op hun gemak te voelen bij een gastouder. Andere kinderen kinderen zijn speeld en makkelijk en deinzen nergens voor terug. Ieder kind is uniek en dat maakt een persoonlijke benadering zo belangrijk. Dat is waar je op kunt rekenen bij Snoesje.

  • Snoesje zorgt voor flexibele opvang voor uw kind;
  • Snoesje is goedkoper dan reguliere opvang, dus u bespaart geld;
  • Bij Snoesje krijgt ieder kind de aandacht die het verdient.

Een gastouder zoeken

Heeft u de keuze gemaakt om uw kind onder te brengen bij een gastouder? Dat is een mooie keuze, maar nu volgt natuurlijk de volgende stap en dat is de keuze. Wat voor iemand zoekt u? Om een doordachte en duurzame keuze te maken, is het slim om eens bij uzelf na te gaan wat u belangrijk vindt in een gastouder. We kunnen voor u vervolgens een intakegesprek verzorgen waarin we die dingen met u nog eens doorlopen. Vervolgens gaan wij kijken wat de juiste match is en kunnen we ook een afspraak regelen met de mogelijke gastouder.

Zelf werken voor Snoesje

Klinkt het gastouderschap u als een mooi beroep in de oren, kijk dan ook eens naar de mogelijkheden die we bij Snoesje voor u hebben om zelf gastouder te worden. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar goede krachten die het leuk vinden om voor opvang te zorgen. Als gastouder bent u flexibel en het is echt iets wat u kunt combineren met de kinderen en het ouderschap. Ook als u het interessant vindt om deze rol te vervullen kunt u even contact met ons opnemen en dan kijken we naar de mogelijkheden die we voor u hebben. Wij helpen u graag verder als u vragen heeft dus schroom niet en neem gerust even contact met ons op.