High tea

Een high tea is altijd ontzettend leuk om samen met je zussen, je vriendinnen of je dochters samen te doen. Al die kleine hapjes en de heerlijke kopjes thee, het geeft je de gelegenheid om voor langere tijd heerlijk te genieten van al het lekkers dat er op tafel staat en van elkaars gezelschap! Vaak wordt er gekozen voor een combinatie van zoete en hartige hapjes, waardoor het een heel andere eetbelevenis is dan wanneer er bijvoorbeeld enkel een puntje taart geserveerd wordt bij je drankje. Een high tea is dan ook niet zonder reden zeer populair bij veel dames en soms zelfs ook bij heren. Het is een heel leuke manier om een middag met elkaar door te brengen en te kletsen over alles wat jullie op dat moment bezighoudt. Doordat de hapjes klein zijn, kun je steeds weer een beetje eten en dat is gewoon heel erg leuk! Als je het nog nooit gedaan hebt, dan moet je het zeker eens doen, echt een aanrader! Het is echt niet voor niets dat een high tea bij zoveel mensen erg in de smaak valt!

Verschillende soorten high tea

Als jij een high tea wilt gaan doen, dan kun je hiervoor bij heel veel verschillende horecagelegenheden terecht. Hoe het geheel eruit ziet, dat verschilt echt sterk. Bij sommige zaken kun je enkel kiezen uit twee verschillende varianten en krijg je simpelweg een kopje thee voorgeschoteld met een etagère met een aantal verschillende hapjes er op. Vaak een paar kleine stukjes cake en misschien een scone met wat jam. Andere zaken maken echt veel meer werk van hun high tea. Je krijgt daar echt een theepotje geserveerd, met daarbij de keus uit verschillende soorten heerlijke losse thee. Ook voor de hapjes bieden zij veel meer mogelijkheden, waarbij je vanaf een menukaart een keus kunt maken uit zoet of hartig of juist een combinatie van beide. Als zij scones serveren, zullen zij dit doen met echte clotted cream en lemon curd. Zo zit er dus best wat verschil tussen de diverse horecazaken waar je terecht kunt voor een high tea. Als jij echt wilt genieten van een goede kwaliteit en een goede service, dan is het best de moeite waard om je eens te oriënteren op de verschillende mogelijkheden die er zijn, zodat je ook echt heerlijk kunt genieten van hapjes en drankjes die bij jouw wensen passen!

Eetlandschappen

Wil jij echt een bijzondere high tea meemaken, dan moet je deze eens laten verzorgen door Anne Fleur Sanders Creative Chef! Zij kijkt op een heel andere manier tegen eten aan dan de meesten van ons, zij is altijd op zoek naar een geheel nieuwe beleving. Dit doet zij door middel van:

  • food design
  • food styling
  • eetlandschappen

Zij is heel goed in het aansluiten op een bepaald thema, maar ook in het creëren van geheel nieuwe smaakcombinaties en recepten. Haar eetlandschappen zijn echter haar specialiteit en dit kan zij heel groot maken, maar ook heel klein. Of het nu gaat om een lunch, borrel, diner of high tea, zij maakt er echt iets bijzonders van! Niet alleen het eten is van een uitstekende kwaliteit, ook de manier waarop dit opgemaakt is en waarop de tafel is opgemaakt. Dit is echt wat anders dan wat je bij andere horecazaken tegen zult komen! Op haar website annefleursanders.nl kun je verschillende foto’s zien van eerder werk, zodat je een beter beeld kunt krijgen van hoe bijzonder het is wat zij doet. Als jij echt eens een heerlijke en bijzondere high tea mee wilt maken, dan moet je dit dus doen bij Anne Fleur Sanders Creative Chef!