Wij zijn gespecialiseerd in manuele lymfedrainage

Er zijn veel mensen in Nederland die een operatie hebben moeten ondergaan omdat zij kanker hadden of hebben. Een van de dingen die meteen worden weggehaald wanneer kanker bij u is geconstateerd, zijn de lymfeklieren. De lymfeklieren kunnen er namelijk voor zorgen dat de kanker zich eenvoudig door het lichaam kan verspreiden. Vandaar dat deze klieren ook meteen worden weggehaald. Het probleem is echter dat er daarna weer nieuwe kwalen ontstaan. Er kan namelijk een probleem ontstaan met het afvoeren het vocht in uw lichaam. Vandaar dat wij u hier graag willen wijzen op de mogelijkheden die wij u te bieden hebben wanneer het gaat over manuele lymfedrainage. Wij zijn gespecialiseerd in manuele lymfedrainage en wij hebben al heel veel mensen met succes mogen helpen. Wij weten namelijk hoe wij uw klachten weg kunnen nemen. Onze manuele lymfedrainage heeft zich al heel vaak als heel succesvol bewezen. Wij hopen daarom ook dat u een keer bij ons langs zou willen komen wanneer u graag door ons behandeld wilt worden. Wij staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn en wij zorgen er graag voor dat uw klachten zullen verminderen. Wij werken aan de hand van massages, maar in het geval van manuele lymfedrainage kunnen wij ook werken met verbanden en zwachtels. Het is namelijk belangrijk om de juiste druk op uw klieren uit te oefenen zodat deze gedraineerd kunnen worden. U zult merken dat manuele lymfedrainage hee veel verlichting met zich mee kan brengen. De mensen die bij ons manuele lymfedrainage hebben ondergaan, hebben aangegeven dat zij na onze behandeling heel veel minder klachten ervoeren. Wij vinden dit altijd prettig om te horen en wij hopen dat wij ook u zouden mogen behandelen wanneer u graag minder klachten zou willen hebben. Kijk even op onze site om een afspraak met ons in te plannen. U kunt ons vinden door naar FysiotherapieJansen.com te surfen.

Onze manuele lymfedrainage zorgt voor verlichting van de pijn

Wanneer u een vochtophoping in uw lichaam heeft, kan dit veel pijn veroorzaken. Dit kan heel vervelend zijn en zeker wanneer de ophoping zich diep onder de huid bevindt. Het is daarom goed om meteen een specialist in te schakelen wanneer u het idee heeft dat u manuele lymfedrainage wilt ondergaan. Wij kunnen u altijd vertellen welke manuele lymfedrainage het meest geschikt voor u is. Onze mensen heten u daarom ook van harte welkom om een keer naar onze site te komen kijken om te lezen wat wij allemaal voor u kunnen doen. Zoals u zult zien kunnen wij u niet alleen manuele lymfedrainage aanbieden, maar zijn wij ook een algemene fysiotherapeut. Dat betekent dat wanneer u bijvoorbeeld klachten aan uw rug heeft, u ook bij ons onder behandeling kunt gaan. Uiteraard kunnen wij de manuele lymfedrainage ook combineren met onze andere therapieën. Aarzel daarom niet langer meer en kom snel informeren wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Wij hebben altijd wel ergens een gaatje in de agenda, dus u kunt doorgaans al op heel korte termijn langskomen.

Onze behandeling wordt vergoed door de verzekering

Wanneer u bang bent dat u heel veel geld zou moeten betalen voor onze behandeling, is het goed om te weten dat onze behandelingen doorgaans vergoed worden door uw verzekering. Kortom:

  • wij kunnen uw lymfeklieren legen
  • wij werken met massages en zwachtels
  • onze behandelingen worden doorgaans vergoed door uw verzekeraar

Wij hopen u snel een keer in onze praktijk te mogen verwelkomen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen.