Hoe ik voor een haartransplantatie in Turkije terecht ben gekomen.

Ik woon al geruime tijd boven een Turkse kapper en ik kom daar al jaren met veel plezier, omdat hij goed weet hoe hij moet knippen en Turkse kappers erom bekend staan dat ze zich richten op goede verzorging voor mannen. Daarnaast is hij ook nog eens voordelig en dat scheelt natuurlijk ook aardig in de portemonnee. Laatst was ik weer bij hem en toen zei hij gekscherend tegen mij dat de zaak boven op mijn hoofd al een beetje begon uit te dunnen. Ik geef gelijk toe dat ik daar wel gevoelig voor ben. Ik had het van mijzelf niet direct door dat mijn haar aan het uitdunnen was, maar nu hij dat zo zei en hij het me met de spiegel liet zien, schrok ik toch best wel even. Hij vroeg toen of ik wel eens over haartransplantatie had nagedacht. Dat had ik niet en toen begon hij te vertellen dat haartransplantatie in Turkije al jaren razend populair is. Ze hebben de technieken inmiddels sterk ontwikkeld en haartransplantatie in Turkije is ook nog eens vele malen goedkoper dan in Nederland. Ik heb aan hem gevraagd of hij hier meer informatie over wist te geven en hij vertelde me toen over Esteworld Haartransplantatie en gaf me de url naar esteworld-haartransplantatie.nl. Hij had hier met veel succes al meerdere mensen naar doorverwezen en ik moet zeggen dat mijn interesse al behoorlijk gewekt was.

Een consult voor haartransplantatie in Turkije

Ik heb eerst de website eens grondig gelezen en moet zeggen dat ik versteld stond van alle keur- en kwaliteitskenmerken die deze aanbieder van haartransplantatie in Turkije heeft:

  • ISO9001
  • TUV
  • Goedkeuring Ministerie van Volksgezondheid
  • Keurmerk Nederlandse Haarstichting

Een haartransplantatie in Turkije is blijkbaar een ding onder bekende Nederlanders en Belgen en zelfs andere Internationale sterren hebben een haartransplantatie in Turkije bij Esteworld Haartransplantatie gedaan. Liep ik al zover achter? Deed ik mezelf niet tekort? Ik heb direct verder gelezen over de procedures en over het aanvragen van een consult. Dat doet dit bedrijf in IJsselstein en aangezien ik zelf in Utrecht woon is dat dus onwijs dichtbij. Via de website heb ik een consult ingepland en daarna ben ik naar deze afspraak gegaan. Daar kreeg ik te horen dat mijn haar inderdaad aan het uitdunnen was, maar dat mijn haar ook zeer geschikt is om een haartransplantatie in Turkije mee uit te voeren. Gek genoeg voelde dit als een enorme opluchting, ondanks dat ik me een paar dagen daarvoor nog niet eens bewust was van mijn eigen probleem. Ik ben best ijdel en dat geef ik gerust toe. Tegenwoordig mag dat ook wel als man, maar als je net als ik in het begin van je dertiger jaren zit, dan wil je niet al over dingen nadenken die in jouw ogen overkomen als ouderdomskwaaltjes. Althans, als ik grijs zou worden, zou ik mijn haar ook verven, dus waarom dan niet een consult aangaan voor een haartransplantatie in Turkije?

Van consult tot transplantatie

Na het consult is alles eigenlijk vrij snel gegaan. Ik heb alles geregeld met behulp van Esteworld Haartransplantatie om deze procedure voor haartransplantatie in Turkije te laten uitvoeren. De hele trip inclusief de haartransplantatie in Turkije duurde vier dagen. Ik had zelf de vluchten en het visum geregeld,  het hotel en alle benodigdheden inclusief transfers zijn geregeld door de kliniek. Alles staat volledig in het teken van de haartransplantatie, de zorg en de nazorg en dan ga je weer naar huis. Ik moet zeggen, het resultaat is verbluffend en ik heb mijn kapper ook enorm bedankt voor deze waardevolle tip.