Hotel Twente

Wil jij er even lekker tussenuit in eigen land? Kies dan eens voor een hotel te Twente! Een lange vakantie is natuurlijk fijn, maar af en toe een weekendje weg is ook echt heerlijk. In de drukte van alledag kun je dan even een kleine rustpauze inlassen en dat doet echt een ieder goed. Je kunt dan eventjes helemaal bijkomen van de dagelijkse beslommeringen en de stress, om vervolgens weer helemaal opgeladen en vol goede moed weer aan een nieuwe week te beginnen. Maar dit kun je natuurlijk op heel veel plekken doen, waarom zou je hiervoor nu juist een hotel in Twente kiezen? Omdat een verblijf in eigen land als grote voordeel heeft dat je niet zo lang hoeft te reizen voordat je op de plaats van bestemming aangekomen bent. Natuurlijk kun je voor een weekendbreak ook naar het buitenland gaan, maar laten we eerlijk zijn, dan ben je zo veel van je vrije weekenddagen al kwijt aan het heen en weer reizen. Dat is natuurlijk zonde, je gebruikt je vrije tijd immers het liefst om echt even te ontspannen. Door te kiezen voor een hotel in Twente houd je de reistijd kort en houd je meer vakantietijd over!

Hotel Twente in prachtige omgeving

Nu is het natuurlijk ook zo dat je ook binnen Nederland heel veel andere mogelijkheden hebt dan een hotel te Twente. Wat is nu een reden om juist naar deze regio toe te gaan? Iedere regio in ons land heeft feitelijk wel wat moois te bieden, we zijn wat dat betreft eigenlijk best verwend. Maar ook is het zo dat elke streek zo zijn eigen kenmerken heeft. De Twentse regio is een uitstekende keus voor mensen die de rust zoeken. Wil je vermaakt worden, wil je kunnen kiezen uit heel veel verschillende activiteiten, houd je van drukte, van uitgaan en grote feesten? Dan kun je beter naar de Randstad gaan. Wil jij echter helemaal ontspannen in een rustgevende omgeving, dan is een hotel te Twente een uitstekende optie. Je vindt hier in de directe omgeving de prachtigste natuur, waardoor je er heerlijke fiets- en wandeltochten kunt maken. Of je kunt natuurlijk gewoon lekker buiten gaan zitten en zo van de natuur genieten! De kleine dorpjes zijn een bezoekje meer dan waard en wil je toch eventjes tussen wat meer mensen verkeren? Dan bezoek je gewoon een van de grotere plaatsen, zoals Enschede. Een verblijf in een hotel te Twente zal je dus zeker de nodige rust bezorgen.

Hotel ‘t Kruisselt

Zoek jij een goed verzorgd hotel in Twente, dan is Hotel ‘t Kruisselt een uitstekende keus! Zij bieden verschillende heerlijke hotelarrangementen aan en hun personeel staat voor jou klaar om ervoor te zorgen dat alles goed voor jou geregeld is. Boek je bij hen een hotelarrangement, dan kun je altijd gebruik maken van:

  • een welkomstdrankje
  • uitgebreid buffetontbijt
  • uitstekend driegangen diner
  • het binnenzwembad
  • de hotelfietsen

Alles staat dus echt helemaal voor jou klaar om er een echt ontspannen uitstapje van te maken. Fiets jij nooit of maak je gewoon liever gebruik van een e-bike? Ook dat is bij dit hotel in Twente mogelijk, tegen slechts een kleine meerprijs. Zo kan iedereen dus de mooiste fietstochten maken in de Twentse regio! Daarnaast is het ook nog eens zo dat er direct naast hun gebouw een uitstekende 9-holes par3 golfbaan gelegen is, waar je ook gebruik van kunt maken. Speel je graag een potje golf, dan is dit natuurlijk goed om te weten. Wil jij er ook even helemaal tussenuit in een hotel te Twente, dan is ‘t Kruisselt dus een uitstekende optie!