Op wintersportvakantie in Oostenrijk?

De kerstvakantie staat alweer voor de deur. De hoogste tijd om een last minute vakantie te boeken. Zoekt u graag de zon op omdat u dit grijze weer niet kunt behapstukken? Of wilt u liever de echte sneeuw in duiken terwijl u toch kunt genieten van het zonnetje? In dat laatste geval bent u bij ons aan het juist adres want u kunt hier snel en goedkoop een wintersportvakantie in Oostenrijk vinden. Kijkt u maar eens op alpinrentals.com. We bieden in dit prachtige Duitstalige land in de Alpen diverse accommodaties aan in:

  • Kaprun,
  • Zell am See,
  • Leogang,
  • En in Saalbach.

Dit zijn droomplekken die nu ook voor u betaalbaar zijn. Wilt u graag met uw gezin een wintersportvakantie in Oostenrijk vieren? Of kiest u er liever voor om met een stel vrienden te gaan skiën en snowboarden? Mensen die aan u gewaagd zijn en met wie u wedstrijdjes kunt houden op de diverse pistes? Ook kunt u natuurlijk met een gigantische groep op reis gaan. Studentenverenigingen, studieverenigingen en sportverenigingen houden daarom ook regelmatig een wintersportvakantie in Oostenrijk. Want er is erg veel plek, de hotelkamers zijn zeer ruim en het is een prachtig oord om bij te komen na een semester van hard studeren. Overigens gaan er in dat geval vast en zeker ook velen mee vanwege een geheel andere activiteit: de après-ski. Laat het in ieder geval duidelijk zijn dat er op onze website voor iedere doelgroep en binnen iedere prijsklasse een prachtige wintersportvakantie in Oostenrijk te boeken is.

Boek hier een goedkope wintersportvakantie in Oostenrijk

U kunt op basis van uw eigen ideeën en wensen op zoek gaan naar een wintersportvakantie in Oostenrijk. Leest u zich op onze site even in. Aangezien we reizen naar vier verschillende dorpen aanbieden begrijpt u wellicht wel dat daartussen een aantal verschillen liggen. Zo is het ene gebied meer geschikt voor groepen tieners en studenten terwijl het andere gebied voor kinderen een waar paradijs is. Ook voor de serieuze beoefenaar van deze wintersporten is er voldoende te doen.

  • Selecteer daarom eerst op de locatie waar u het liefste naartoe zou willen gaan,
  • Geef vervolgens uw aankomst- en vertrekdata op.
  • En geef aan met hoeveel volwassenen, tieners en/of kinderen u op vakantie gaat.

U krijgt vervolgens een overzicht te zien van de opties die u in dit dorp hebt qua accommodatie. Vaak zijn de skipassen trouwens al inbegrepen en dat betekent dat u na aankomst direct de piste op kunt stappen. Even de benen strekken na een lange autorit? Dat zal tijdens een wintersportvakantie in Oostenrijk ook geen enkel probleem zijn. Is het niet fantastisch dat u zelfs met uw hond en uw baby heerlijke winterwandelingen kunt maken terwijl u uw kinderen op een slee meetrekt? Het is weer eens een andere manier van kerst of oud en nieuw vieren dan de Nederlandse statige tradities die u wellicht meer dan zat bent.

U wilt luxe, comfort en spanning. Dat gaat bij ons zeker lukken!

Hebt u al een keuze kunnen maken? Wacht dan niet langer met het boeken van een wintersportvakantie in Oostenrijk want vol is vol. Het zou erg spijtig zijn als u genoegen moest nemen met een tweede laat staan derde keuze. Ook al zullen ook deze accommodaties aan al uw wensen voldoen, u kunt maar beter tijdig reserveren. Dan kan de voorpret vast beginnen. Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen door ons op Facebook te volgen. Liever een e-mailtje als er nieuws is? Dan kunt u zich ook vrijblijvend aanmelden voor de nieuwsbrief die u dan eens per maand in uw inbox ontvangt.