Bestel nu deze heerlijke klassieke taarten

Even snel een unieke taart bestellen? Dat kan in onze lunchroom in Rotterdam. Sinds 2016 maken we dagelijks heerlijke klassieke taarten en diverse andere soorten gebak en taart. Daarnaast bent u van harte welkom voor een lekker kopje koffie, thee met daarbij een gezond belegd broodje. Omdat we onze klassieke taarten ook willen delen met de rest van het land kunt u sinds kort op onze website een online bestelling maken. De klassieke taarten zijn vierkante taarten die u zelf kunt personaliseren. Daarbij hebben we het niet enkel over de tekst, ook de vulling en de decoratierand van bijvoorbeeld de vierkante slagroomtaart kunt u helemaal zelf bepalen. Nadat u een keuze hebt gemaakt ziet u de prijs. Bent u daar content mee? Vul dan uw adresgegevens en uw contactgegevens in en betaal door het bedrag alvast over te maken met behulp van iDEAL. We gaan vervolgens voor u aan de slag en zullen op de afgesproken dag de taart afleveren. Klinkt u dat als muziek in de oren? Neem dan snel een kijkje op lunchroomplein1953.nl waar u maar liefst 4 klassieke taarten kunt vinden. En dat zijn zeker niet de enige producten die u in de webshop kunt kopen. Zo bent u ook bij ons aan het juiste adres als u de volgende taarten wilt bestellen:

  • Kleinere taartjes of schnitte,
  • Luxe taarten, ook erg geschikt voor bruiloften,
  • Kinder- en fototaarten voor de jarige,
  • En de taart voor bijzondere gelegenheden zoals een jubileum.

Deze klassieke taarten zullen u nog lang bijblijven

De klassieke taarten hebben we verdeeld in de slagroomtaart, hazelnootschuimtaart, chipolatataart en de mokkataart dus er is voor ieder wat wils te vinden. Als we de slagroomvariant als voorbeeld nemen dan kunt u het verder vorm geven. Bepaal de grootte door het aantal personeel op te geven. Des te groter, des te duurder de klassieke taarten vanzelfsprekend zullen zijn. Vul ook uw decoratierand in. Bijvoorbeeld amandelschaafsel, marsepein of nootjes. Dan kiest u het aantal kaarsjes uit dat er op de klassieke taarten moeten worden gezet. Vul eventueel de tekst in als u er iets op wilt zetten en voeg eventueel een extra laag jam toe. Ten slotte kunt u nog een keuze maken tussen de vulling. Twee lagen slagroom of een laag slagroom afgewisseld met heerlijk banketbakkersroom. Er zijn dus nog heel wat opties dus u kunt iedere keer weer iets nieuws samenstellen. Dat maakt het klassieke taarten ook nog eens tot een erg leuk klusje waardoor keer op keer het water u in de mond zal lopen. Deze klassieke taarten worden meestal besteld door bedrijven die een personeelslid in het zonnetje willen zetten. Misschien is er een jubileum te vieren omdat iemand 50 is geworden of omdat iemand al 25 jaar in dienst is. Dat roept om gebak en daar zullen wij voor zorgen.

Bent u toevallig eens in de buurt? Kom dan gerust langs in onze lunchroom

Naast het online bestellen kunt u natuurlijk ook bij ons langskomen. Op de site vindt u vele foto’s van onze lekkernijen. Hebt u trouwens geen tijd om in onze lunchroom in Rotterdam te blijven eten? Bel ons dan op en geef uw bestelling aan ons door en het tijdstip waarop u denkt langs te komen. Dan zetten we de versnaperingen zoals de drankjes en de belegde broodjes alvast voor u klaar, kunt u direct afrekenen en het in de kantine van uw kantoor rustig opeten. We blijven ons assortiment ook in de toekomst uitbreiden dus houdt de site scherp in de gaten want op onze nieuwspagina vindt u de laatste toevoegingen. Ten slotte kunt u op Facebook ook erg veel informatie opdoen. Lees meer…