Wilt u online uw vaarbewijs halen?

Als je in Nederland een wat grotere boot hebt, mag je daar niet zomaar mee het water op. Dat is in mijn ogen een goede regeling want het is ook belangrijk om te zorgen dat je niet zomaar met een heel zware boot tussen de mensenmassa’s op het water gaat varen. Wij hebben onlangs ook een boot zien staan die wij graag wilden kopen en wij hebben toen gemerkt dat wij toen ook een bewijs moesten hebben dat wij met deze boot mochten varen. Omdat alles tegenwoordig gesloten is, zijn wij gaan kijken of wij ook een online vaarbewijs halen konden. Wanneer je namelijk een online vaarbewijs halen kon, zou dat voor ons heel veel moeite schelen. Je mag in deze tijden nog wel het water op en daarom hebben wij gekeken wat de mogelijkheden waren om het online vaarbewijs halen te bewerkstelligen. Wij hebben toen gezien dat wij even naar de site van watersportcursussen.nl moesten gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die hun online vaarbewijs halen willen en wij hebben dan ook met veel plezier op deze site gekeken. Wij hebben gezien dat deze site heel veel te bieden heeft wanneer het gaat over je online vaarbewijs halen en wij hoefden daarom ook niet lang te twijfelen over de vraag of wij hier ons online vaarbewijs halen wilden. Wij wilden namelijk beide graag ons online vaarbewijs halen omdat wij het belangrijk vonden dat wij dan beide de boot zouden kunnen besturen. Wij hebben toen gekeken hoe en wanneer wij zouden kunnen beginnen met de cursus en wij waren blij om te merken dat wij konden beginnen wanneer wij maar wilden. Dat was prettig om te zien want wij hebben deze dagen toch niets te doen dus wilden wij graag meteen beginnen met het online vaarbewijs halen. Wij hebben ons ingeschreven en wij kregen meteen een mailtje waarin ons geschreven werd dat wij op korte termijn konden beginnen. Niet lang daarna zijn wij ook van start gegaan want wij hoopten dat wij dan na de quarantainetijd ons bewijs zouden hebben gehaald. 

Hier kunt u online uw vaarbewijs halen 

Wij hebben de cursus voor het online vaarbewijs halen inmiddels gestart en ik kan u zeggen dat wij met veel plezier door deze cursus gaan. Ik had niet verwacht dat ik het zelfs leuk zou vinden om deze stof te bestuderen, maar ik moet u zeggen dat ik heel veel plezier beleef aan de cursus. De informatie wordt heel goed uitgelegd en daar komt bij dat hoe beter je de stof doorneemt, hoe groter de kans wordt dat je het examen in een keer kunt halen. 

Wilt u zich ook inschrijven?                           

Mocht u ook graag het water op willen in een wat grotere boot, dan raad ik u aan om:

  • Even naar watersportcursussen.nl te surfen 
  • Te bekijken welke cursus u wilt / moet gaan volgen 
  • U vandaag nog in te schrijven via deze site 

Ik hoop dat ik u een goede indruk heb kunnen geven over de mogelijkheden van deze site. Wij zijn inmiddels klaar voor het examen. 

Lees meer…